Happier Earth Project

Egy boldogabb Földért

HELLÓ VILÁG!

img_3304.JPG

Mi vagyunk a HEP, azaz a Happier Earth Project. Akárcsak ti! ;)

Végzős egyetemisták, fiatal felnőttek vagyunk, akik szeretnének idő- és költséghatékony módszereket tanulni és megosztani – bár mindannyian máshonnan jövünk és más körökben mozgunk, más az életcélunk és mások a szokásaink, de van bennünk egy közös: a bolygó, amelyen élünk. Több önkéntes munkához van/volt már közünk, de olyat még sosem csináltunk, ami a Földanyának szól, így jött az ötlet, hogy foglalkozzunk a tudatos életmóddal és az ehhez kapcsolatos praktikákkal, mint például a bevásárlás, a táplálkozás, a hulladékgyűjtés (meg eleve meg sem termelés), és az általános, szellemi-fizikai jobblét - szinkronban a környezetünkkel.  

Az egész a belső motivációnkon alapszik: szeretnénk a lehető legtöbb olyan döntést meghozni, ami jobb nekünk és jobb a Földnek. Még hosszú és kalandos, néhol könnyebb, néhol nehezebb út áll előttünk és rengeteg a tanulnivalónk, de nagyon szeretnénk ezeket a konkrét és személyes tapasztalatokat őszintén megosztani másokkal.

Megtaláltok minket Instagramon, Twitteren, Facebookon, a Facebook csoportunkban, és itt, a blog.hu-n is. Ezeken a felületeken mind azt szeretnénk veletek megosztani, hogy mi hogyan tudunk haladni a tudatosság ezen izgalmakkal teli hullámvasútján – és hogyan leszünk ettől egyszerre környezettudatosabbak is.

Gyertek, kövessetek minket, és osszátok meg velünk ti is útjaitokat és útvesztőiteket, és legyen ez egy tényleg Happier Earth.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://happierearthproject.blog.hu/api/trackback/id/tr4114070157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Happier Earth Project

3 lány elhatározza, hogy megpróbál kényelmesebben, etikusabban, tudatosabban és bolygó-barátságosan élni - és ezt nem fél megosztani másokkal.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása